Detachering

Adjectiv biedt concrete oplossingen voor uw capaciteitsprobleem op gebied van Finance, ICT en Managementondersteuning. Wij dragen zorg voor een flexibele en structurele oplossing voor uw personele invulling en dit kan op elk denkbaar niveau binnen uw organisatie; van top tot werkvloer. Van staf tot lijn. Daarbij houden wij u continu op de hoogte van de voortgang van de detacheringprocedure.

Detachering voor de lange en korte termijn

Adjectiv is inzetbaar voor detachering op zowel de lange als korte termijn. In onze aanpak staan persoonlijkheid, transparantie en kwaliteit voorop. Daarbij ligt onze focus op langetermijnrelaties, die zich vertalen in de nauwe betrokkenheid met u als opdrachtgever en met de professionals van Adjectiv.

Persoonlijke manier van detacheren

Adjectiv is geen traditionele detacheringorganisatie en dit voordeel merkt u zowel aan onze benadering als geboden service en kosten. We gaan voor de beste oplossing en nemen met uw belang op ons netvlies nooit met minder genoegen. Kortom, doordacht detacheren. Graag maken wij een afspraak om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.