Werving & Selectie

Adjectiv kent een onderscheidende procedure voor Werving & Selectie. Compleet toegespitst op de speciale wensen van de opdrachtgever. Onze werkwijze is niet nieuw, maar wel bijzonder. Wij streven naar de meest ideale match op zowel vakinhoudelijke kennis als op persoonlijk vlak.

Adjectiv neemt u graag het werk uit handen. Daarom stellen wij louter en alleen de best passende kandidaten aan u voor. Dit betekent dat wij in de meeste situaties slechts één tot twee kandidaten aan u voorstellen. U maakt dus direct kennis met de top. Uiteraard houden wij u continu op de hoogte over de voortgang van de Werving & Selectie procedure.

Adjectiv werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent: de beste kandidaat voor de beste prijs. Dus factureren wij uitsluitend bij geslaagde plaatsingen. De voordelen van Werving & Selectie via Adjectiv? Onze toegevoegde waarde ligt in het diepgaand doorgronden van de functie en de afdeling waar de kandidaat komt te werken. Dit geeft ons de kans op zowel persoonlijk vlak als vakinhoudelijk de juiste match te maken. Daarom stuurt Adjectiv alleen de beste kandidaat door. Op basis van een zeer strenge selectieprocedure en, als dat nodig is, een assessment. U bespaart tijd en kunt zich concentreren op uw core-business.  Graag maken wij een afspraak om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Voordelen van Werving en selectie via Adjectiv

  • De toegevoegde waarde van Adjectiv ligt in het maken van de meest ideale match op zowel vakinhoudelijke kennis als op persoonlijk vlak doordat wij de functie en de afdeling waar de persoon moet komen te werken goed doorgronden.
  • Adjectiv stuurt alleen de beste kandidaat door.
  • U bespaart tijd en kunt zich bezig houden met uw core-business.
  • Wij werken o.b.v. ‘no cure, no pay’. Alleen een factuur bij geslaagde plaatsingen.
  • De beste mensen op de beste plek door een zeer strenge selectie procedure met waarnodig een assessment.