• Vacatures
 • Solliciteren
 • detachering
 • werving & selectie
 • interim-management
 • freelance / zzp
 • Referenties
 • "De gedegen voorselectie vind ik nu terug in de kwaliteit van mijn detachering"

  Marielle Ten

  Mariëlle Ten is sinds november 2009 vanuit Adjectiv gedetacheerd op de afdeling CFCA (Commercial Finance Center Amsterdam) Global Credit Management van UNIVERSAL STUDIOS INTERNATIONAL in Amsterdam: "Deze match is door Adjectiv tot in detail goed voorbereid. Dat is ook hun handelsmerk. Daarom heb ik het hier nu zo goed naar mijn zin."

  Mariëlle werd in november 2009 benaderd door Adjectiv nadat haar CV was gespot op Monsterboard.nl en de NationaleVacaturebank.nl: "We hebben een aantal gesprekken gehad waarbij Adjectiv heeft doorgrond waar mijn expertise ligt en hoe ik als persoon in elkaar steek. Op basis van die zeer gedegen voorbereiding hebben zij mij voorgedragen voor de baan die ik sinds november 2009 bij UNIVERSAL STUDIOS INTERNATIONAL in Amsterdam heb. Ik ben verantwoordelijk voor de collections bij een groot deel van de klanten van UNIVERSAL STUDIOS INTERNATIONAL. Een mengeling van financiële expertise en relatiemanagement. Een mix die mij goed ligt en die door Adjectiv destijds door een bezoek aan de afdeling CFCA - Global Credit Management goed is doorgrond. Daarom bevalt het wederzijds zo goed. Het zit 'm in die gedegen voorbereiding."

  Een aanbeveling waard
  "Met Adjectiv heb ik frequent contact per e-mail en ook persoonlijk. Ook al zit ik hier voor langere tijd; ze houden de vinger aan de pols en zijn én blijven enorm betrokken. Dit draagt bij aan mijn commitment aan de job én aan Adjectiv. Ik kan Adjectiv aanbevelen bij iedere financiële professional die graag een detacheringopdracht krijgt die helemaal op het lijf is geschreven."

  "Mijn financiële expertise kan ik prima kwijt in deze passende baan"

  Ronald van den Hoek

  Ronald van den Hoek werkt sinds maart 2010 op basis van een jaarcontract bij 7Seas Project Services. Bij deze opdrachtgever van Adjectiv is hij verantwoordelijk voor de financiële administratie: "Als je een passende baan in bijvoorbeeld de financiële wereld zoekt, is mijn advies om eerst naar Adjectiv te gaan."

  7Seas Project Services werd opgericht in Nederland in 2007, voornamelijk om aan de groeiende vraag naar personeel voor de offshore-industrie te voldoen. Door verschillende joint ventures en de vestigingen in Houten Nederland, Riga, Dubai, Mumbai en Singapore is 7Seas Project Services in staat divers, gekwalificeerd en ervaren personeel aan te bieden voor de olie & gas, (boren, accommodatie jack-up) en windturbine-industrie.

  Goede match voor alle partijen
  Ronald van den Hoek: "Adjectiv heeft mij, op basis van mijn CV, specifiek voor deze opdracht benaderd en het was direct raak. Ik werk hier op basis van een jaarcontract en kan al mijn elders opgedane financiële expertise kwijt in mijn baan. De match is dus voor álle partijen goed: 7Seas Project Services, Adjectiv en mijzelf. Wat mij opviel is dat Adjectiv je heel goed begeleidt en je tips geeft over hoe je je presenteert tijdens je eerste gesprek. Ik kan het elke financiële professional aanraden."