• Detachering
 • Werving & selectie
 • Interim-management
 • Beschikbare kandidaten
 • Marc

  Marc is een ervaren Operationeel Manager met een goed aanpassingsvermogen.
  Marc is een doorzetter in omstandigheden met veel weerstand en denkt graag out of the box. Hij staat stevig in zijn schoenen en gaat conflicten zeker niet uit de weg. Hij heeft een no-nonsense instelling, houdt van aanpakken en is grensverleggend. Zijn missie is om uw partner te worden in resultaatgericht ondernemen. Doel hierbij is om samen met u meer rendement uit het werkproces te halen. Zijn toegevoegde waarde zit vooral in het ondersteunen van de ontwikkeling van uw bedrijf of organisatie door het bedrijfsproces een boost te geven.

  Afhankelijk van de situatie brengt Marc orde in de chaos of juist beweging als het bedrijfsproces stagneert. Als buitenstaander kan hij met een frisse blik, zonder rugzak of partijdigheid het lopende proces aanschouwen en problemen oplossen. Daarbij heeft Marc uiteraard ook oog voor de rendementsontwikkeling van uw bedrijf. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen geeft hem energie. Marc ziet het als een uitdagingom een bedrijf of organisatie naar een hoger level te brengen. Bovendien vindt hij het een uitdaging om samen met de opdrachtgever, en diens team, goede resultaten te behalen.

  Marc is per direct beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Zijn uurtarief ligt tussen de €75,- en €90,- per uur excl. BTW en excl. reiskosten (€0,19 per km).

  Marc

   

   

  Voor meer informatie neem contact met ons op!