• Detachering
 • Werving & selectie
 • Interim-management
 • Beschikbare kandidaten
 • Interim-management

  Adjectiv houd zich ook bezig met Interim Trajecten op Strategisch niveau binnen grotere ondernemingen.
  Met succes hebben we eerdere en huidige opdrachten met strategische strekking vervuld en ook doen wij dat graag voor u. Adjectiv heeft een groot netwerk waarbij we contact hebben met zware interimmers welke diverse opdrachten bij ondermeer Ernst & Young, Cap Gemini, HP enzo verder hebben verricht.

  Momenteel zijn we betrokken bij een BPO traject welke zich nu bij Universal Studios in Amsterdam afspeeld, Daar hebben we ondermeer een interimmer op PMO geplaatst.

  Ondersteuning voor Reorganisaties, Business Process Outsourcing, Process Management, IT Trajecten, Implementaties, Fusies of Overnames.

  Onze interimmers zijn breed inzetbaar, vanaf het beschriijven van processen tot het verrichten van een Due Diligence voor een overname of een IPO. Voor de Rol van Adjunct directeur, tot het vervullen van de rol van Contract Manager bij een BPO traject.

  Graag zijn wij ook u van dienst voor trajecten op strategisch niveau. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jerremy Bulo.of Romy Koster

   

  Voordelen van interim managers?

  Het voordeel van een Interim Manager via Adjectiv, is dat onze Interim Managers allen zelfstandig zijn en geen betrokkenheid hebben bij een belanghebbende partij. Allen hebben ze ruime ervaring op spraakmakende opdrachten bij evenzo spraakmakende opdrachtgevers. Hierbij is het ook mogelijk onze interimmers in te zetten als een derde partij om contractpartijen te controleren binnen bepalende processen.

  Onafhankelijk en vakbekwaam, dat is waar wij graag voor staan.