• Missie en visie
 • Wij hebben het talent
 • Onze unieke aanpak
 • Historie
 • Wie is wie
 • Actueel
 • Veel gestelde vragen
 • "De markt herkent onze unieke aanpak en excellente expertise feilloos."

  Jerremy

  Jerremy Bulo: "Adjectiv is actief in zowel de profit als de non-profit sector. Wij hebben veel ervaring met gemeenten maar ook met het grotere mkb tot aan multinationals. Al deze opdrachtgevers, hoe uiteenlopend ook, herkennen onze unieke aanpak. Om te beginnen steken we extreem veel voorwerk in de werving en selectie voor onze klanten. Hierdoor bedelven wij onze opdrachtgevers niet onder een stapel tijdrovende cv’s, maar presenteren wij op basis van onze excellente expertise één tot twee kandidaten die tot vér achter de komma aan alle eisen voldoen. Alleen al die methodiek scheelt HRM-afdelingen aantoonbaar veel werk, tijd en moeite."

  De zakelijke én persoonlijke match
  “Daar komt bij dat wij niet alleen zoeken naar de juiste kandidaat, maar ook persoonlijk de specifieke afdeling doorgronden in een organisatie waar de gevraagde kandidaat komt te werken. Daardoor voelen we heel goed aan welke persoonlijkheid voor die specifieke afdeling is gewenst. Dan zit het niet alleen goed met de verlangde expertise, maar is ook de persoonlijke match bij voorbaat geslaagd. De winst van die aanpak? Wij maken de juiste match en sturen de beste kandidaten, de talenten. Adjectiv garandeert de juiste mensen op de juiste plek. Kortom, talent dat we detacheren en óns talent om de aanpak uit te rollen zoals hierboven beschreven.”

  Visie op toekomst
  “Wij beperken ons niet tot één branche, we zijn veelzijdig actief. Een échte professional kan overal aarden en direct aan de slag. En verlangt een opdrachtgever een bijzondere specialisatie, noem de zorg als voorbeeld, dan kunnen wij die match ook maken. We zijn dus zowel breed als diep inzetbaar.” Jerremy Bulo heeft een heldere visie op de naaste toekomst van de detacheringsmarkt: “Organisaties gaan nog meer gebruik maken van flexibele medewerkers. Ideaal voor een snelle actie in tijden van krapte. Maar ook benadrukken wij dat onze experts de afdeling in korte tijd kunnen verrijken met een enorme boost aan kennis. Expertise die beklijft als zij weer zijn vertrokken. In de toekomst wordt ook dat voordeel steeds belangrijker.”