• Missie en visie
 • Wij hebben het talent
 • Onze unieke aanpak
 • Historie
 • Wie is wie
 • Actueel
 • Veel gestelde vragen
 • Wie is wie binnen Adjectiv

   

  Jerremy Bulo

  Jerremy Bulo
  Directeur

  Jerremy Bulo heeft Adjectiv in 2008 opgericht. Met meer dan 14 jaar werkervaring in de financiële branche herkent hij geschikte kandidaten direct. Jerremy is de drijvende kracht achter Adjectiv waar hij zowel op beleidsmatig als operationeel niveau actief is. Hij is mede verantwoordelijk voor selectieprocedures op hoger niveau en ziet zichzelf graag als sparringpartner van bijvoorbeeld een hoofd financiële administratie, controller of de directeur. Adjectiv is een organisatie waarin met veel energie en plezier goed werk wordt verzet. 
   

     Chantel Rutten-Bulo

  Chantel Rutten-Bulo
  Account Manager

  Chantel Rutten-Bulo is sinds februari 2015 werkzaam binnen Adjectiv in eerste instantie in de functie van Sales Assistent en inmiddels als Account Manager. Daarbij is zij de directe rechterhand van Romy Koster-Bulo. Chantel behandelt het gehele traject vanaf dat de opdrachtgever de vacature uitgeeft tot aan het vinden van, contact leggen met en uiteindelijk het voorstellen van dé kandidaat aan de opdrachtgever. Het zeer persoonlijke contact met opdrachtgever en kandidaat staat daarin centraal en zorgt ervoor dat niet alleen de opdrachtgever maar ook de kandidaat positief zijn.

   

   

  Abed Maachi

  Abed Maachi
  Junior Accountmanager

  Abed is sinds 2013 werkzaam bij Adjectiv. Hij is begonnen als Scriptant en is nu ruim twee jaar werkzaam als Junior Accountmanager. Abed is mede verantwoordelijk voor het samenbrengen van kandidaat en opdrachtgever. Zijn motto op het werk luidt dan ook als volgt "er is geen sterker gevoel van geluk dan dat ik iets kan betekenen voor de mensen" 
  De combinatie van commercie, contact met kandidaten en ‘de beste willen zijn’ maakt voor hem zijn baan uitdagend. Korte lijnen, goede/duidelijke correspondentie en transparantie naar zowel onze opdrachtgevers als naar de kandidaten zorgen voor een prettige verstandhouding beide kanten op.