• Finance
 • ICT
 • Managementondersteuning
 • De juiste Financial pro op de juiste plek

  Als werkgever heeft u graag de juiste financiële professionals op uw financiële afdeling zitten. Wij kunnen u hierbij assisteren. Adjectiv heeft namelijk een sterke expertise en jarenlange ervaring in het (projectmatig) ondersteunen van opdrachtgevers en financial professionals op accountancy, financieel- en op bedrijfseconomisch gebied.

  Financiële experts die uw afdeling in korte tijd kunnen verrijken met een enorme boost aan financiële kennis zijn van onschatbare waarde voor uw organisatie. Wij nemen u graag werk uit handen door voor u de beste financial pro’s te vinden. Op deta-vaste, interim of freelance basis.

  Daarbij zoeken wij niet alleen naar de juiste kandidaat, maar doorgronden wij ook de nieuwe werkplek.

   

   

  Finance Finance

  Zo voelen wij  heel goed aan welke persoonlijkheid voor de specifieke financiële afdeling van uw organisatie gewenst is. Onze werkwijze is niet nieuw, maar wel uniek. Onze focus ligt op langetermijnrelaties en nauwe betrokkenheid met u als opdrachtgever én de financiële experts. Adjectiv werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Wij factureren uitsluitend bij geslaagde plaatsingen. Alleen de best passende kandidaten voor uw financiële afdeling worden aan u voorgesteld. U maakt dus direct kennis met de top. De beste mensen op de beste plek. Daar gaan wij voor. Graag maken wij een afspraak om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Neemt u gerust contact met ons op.