• Finance
 • ICT
 • Managementondersteuning
 • ICT een vak apart

  Wij zijn ons ervan bewust dat een directeur zich naast de dagelijkse werkzaamheden waarschijnlijk niet bezighoudt met informatiesystemen, telecommunicatie en computers. ICT (Informatie- en Communicatietechnologie), is dan ook een vak apart.

  ICT’ers die zich onder andere bezighouden met het beheren en onderhouden van systemen, netwerken, computers en softwareapplicaties zijn van onschatbare waarde voor uw organisatie. Wij kunnen u hierbij assisteren door u de beste ICT’ers te bieden. Op deta-vaste, interim of freelance basis.

  Bij Werving & Selectie, Detachering en Interim-management zijn wij bij Adjectiv geheel toegespitst op uw wensen.

  ICT ICT

  Wij streven ernaar om op vakinhoudelijke kennis maar ook op persoonlijk vlak de meest ideale  match te maken. Onze werkwijze is niet nieuw, maar wel uniek. Onze focus ligt op langetermijnrelaties en nauwe betrokkenheid met u als opdrachtgever én met de ICT ’er. Adjectiv werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Wij factureren uitsluitend bij geslaagde plaatsingen. Alleen de best passende kandidaten voor ICT binnen uw organisatie worden aan u voorgesteld. U maakt dus direct kennis met de top. De beste mensen op de beste plek. Daar gaan wij voor. Graag maken wij een afspraak om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Neemt u gerust contact met ons op.