• Finance
 • ICT
 • Managementondersteuning
 • Managementondersteuning van onschatbare waarde

  Als werkgever vindt u het belangrijk dat binnen uw organisatie alles op rolletjes loopt en verwacht u dat iedereen een bijdrage levert aan een goede dagelijkse gang van zaken. Daarvoor is het van belang dat u de goede mensen op de goede plek heeft zitten. Wij kunnen u hierbij assisteren door u de beste management­ondersteuning te bieden.

  Een secretaresse is een steun en toeverlaat voor een manager. Personal assistents, officemanagers of managementassistenten zijn van onschatbare waarde voor een directeur. Wij nemen u graag werk uit handen door voor uw organisatie de juiste personen te vinden. Op deta-vaste, interim of freelance basis.

  Wij kijken daarom naast het CV ook naar de perfecte inhoudelijke én persoonlijke match.

   

  Managementondersteuning Managementondersteuning

  Adjectiv weet als geen ander hoe belangrijk die combinatie is bij het aannemen van bijvoorbeeld een directiesecretaresse of personal sales assistant. Wij kennen dan ook een onderscheidende procedure voor Werving & Selectie en Detachering. Onze werkwijze is niet nieuw, maar wel uniek. Alleen de best passende kandidaten worden aan u voorgesteld. U maakt dus direct kennis met de top. Adjectiv werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Wij factureren uitsluitend bij geslaagde plaatsingen. De beste mensen op de beste plek. Daar gaan wij voor. Graag maken wij een afspraak om te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Neemt u gerust contact met ons op.